Přidat komentář

Ahoj, naprosto s Tebou souhlasím! :one:
Dokonce mě vytáčí, když někdo odsuzuje mě nebo dělá blbé obličeje, což se mi stalo zrovna včera...Můj příběh :-) : Malej se po narození krásně přisál a první dny ze mě tahal tak, že mě t šíleně bolelo až k hrudní kosti, myslela jsem, že umřu bolestí, jakou měl sílu. :§) Mlíčko si vytahal a v porodnici dokonce pil moc :a\|: , takže mi sestřičky řekly, ať kojím krátko, třeba jen 4minuty. Což mi možná pak způsobilo to, že malej neprospíval, protože doma jsem kojila 10min a pořád ublinkával, tak jsem si myslela že se pořád přejídá...Potom mi pořád křičel hlady :hu: -my mysleli, že to je prdama. Chudinka ve 4 týdnech sotva dohnal porodní váhu, doktorka mi řekla, že neprospívá, že mám dokrmovat, ale mě to tak vyřídilo, že jsem prostě potřebovala vidět, kolik vypije, takže jsem odsávala a dávala mu to, pak mu dávala nutrilon. Pak jsem viděla, jak je po jídle s plným bříškem spokojený, tak už jsem jen odsávala místo kojení. :°: Nicméně pořád se nás držel problém blinání a ne malého, ale vyšavlení všeho, co jsme nakojili-lítalo to obloukem na něj, na mě, na zem...Takže jsem odsáté začala zahušťovat...To jsem vydržela do 6týdnů malýho. Dneska, vlastně teď koukám na hodiny, je to na minutu přesně 7týdnů, co jsem porodila, už dáváme jen nutrilon, skoro neblinká a když, tak je to jen že se přejedl nebo po jídle má velký tlačení hovňouse. Je spokojený, nabývá...Ve 4týdnech byl opravdu hubenej jak hajzlovej pavouk, dlouhej...No teď už je konečně pěknej medvídek a spokojenej. :cc):
Na dnešek spal 9hodin v kuse!!! A my 8 :-) Včera jsem se setkala s reakcí: no jo vy ste dneska slabý holky, nekojíte, ono je to z láhve pohodlný co...Docela mě to nepochopení mrzelo. Já chodím 5xtýdně do práce, jako bych neměla dítě, střídáme se s manželem u malýho...hypotéka se sama nezaplatí. Taky jsem se setkala tady s reakcí: "Já bych teda takhle malý dítě nedokázala opustit!" Taky pěkné, no na to se dá říct jen že já ho neopustila, jezdím prostě na 4hod odpoledne do práce, aby dítě mělo střechu nad hlavou a vše, co potřebuje. :n:
Tak to jsem se pěkně rozepsala, že, no ale tím bych chtěla říct, že se nemáš trápit tím, co si myslí ostatní a nejlepší je se ani nikomu neospravedlňovat a nevysvětlovat, stejně kdo bude chtít, tak to bude brát po svým a bude Tě odsuzovat a snažit se okolí ukázat, jak on je dobrej a Ty špatná...Bohužel, takových lidí je na světě strašně moc!
Přeju Ti hodně štěstí, mimi ať je zdravé krásné, hlavně spokojené!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka