Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cauky Yaru,
jejda, promin, ja se nikoho nechtela dotknout .... :(
Nemyslela sem to zle, jenom sem vcera mela nejakou takovou zvlastni naladu, nabitou materskyma hormonama a tak vznikl tenhle blog.
Jinak urcite souhasim s tim, co pises Ty: ne nadarmo se rika, ze materske mleko je jedinou dokonalou potravou pro miminka. A o prakticke strance veci ani nemluvim - chystani UM jiste taky zebere spoustu casu + dalsi litani kolem, vyvarovani atd.
Takze kojeni je zkratka to NEJ co muzes mit a nabidnout. Jenze: ne vzdy je to bohuzel realizovatelne ... ja si to uvedomuju. Mam treba ted kamaradku - ma doma 2 tydenniho chlapecka. A porad ji jen hubnul a ztracel na vaze. Sveho mlicka mela akutni nedostatek, takze bohuzel nezbylo nic jineho, nez se do UM pustit. Kazdopadne - nevzdava to a stale odsava dal. Vycucne ze sebe treba jen 20ml, ale i ta troska je pro mrnouska nesmirne cenna! :one: Takze rika, ze ta prace za to stoji ...
Vsem nastavajicim maminkam preju nejenom pohodovy porod, ale take, aby se jim spustila i ta nejvzacnejsi tekutina, kterou muzu svemu miminku dat. :h:
Tobe preju hodne krasnych dni s malym koblizkem. :k: A sem presvedcena, ze Ty mu svou lasku predavas i tak!!! :h: :h: :h:
Tak se mejte krasne.
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka