Přidat komentář

Cauky novopecena maminko,
predne Ti gratuluju ke krasnemu mimiskovi - je opravdu nadherny!!!!
Je fajn, ze ackoliv jsi mela pred cis. rezem strach (coz je samozrejme logicke), tak Tvoje vysledne dojmy nebyly nakonec nic hrozneho - kazde mamince preju pokud mozno rychly a bezproblemovy porod.
Zalezi samozrejme na mnoha aspektech - leckdy je miminko opravdu tak velike, ze by mohly nastat velike komplikace a nebo z druhe strany pokud ma nejake potize maminka, tak tomu taky rozumim - proc k cis. rezu pristoupit. Takze Tvou situaci a cis. rez chapu.
Do ceho bych vsak ja osobne asi nikdy nesla - podstoupit cis. rez DOBROVOLNE. Vim, ze spousty maminek ma z klasickeho porodu strach (a ja ho pochopitelne taky mela), ale potom, co sem rodila normalni prirozenou cestou uz nechci jinak!!!!
Byl to pro me veliky a hluboky emocionalni zazitek a troska te bolesti za to take stala - z meho pohledu to vsak bylo opravdu jen tisicina z toho co sem cekala a jak me vsichni strasili.
Nikdy nezapomenu totiz na ten nadherny - kdyz mi polozili nasi princeznu hned po porodu na brisko, kdyz sme s ni s manzelem potom na por. sale mohli jeste cele 2 hodiny byt. Na pokoj sestinedeli mi ji potom dovezli asi 8 hodin po porodu a od te doby tam byla porad se mnou. A v kojeni mi taky nic nebranilo.
Takze jestli muzu pridat svuj nazor, pak lobuju za PRIROZENY POROD!!!!
Tobe i malickemu preju hodne zdravicka. V konecne fazi je jedno jak mimca prijdou na svet, hlavni je, ze jsou v poradku.
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka