Přidat komentář

Teda to je přímo strašný čeho jsou ti chlapi schopní :O

jestli Ti můžu poradit a jestli si ho chceš udržet tak mu nedávej nůž na krk :ooo: dokdy se má rozhodnout.. hodně mužských jsou v těchto věcech zbabělci, Ty mu to takhle hrozně usnadníš aby k ní odešel.. ještě bude mít pocit jak to "čestně" vyřešil..

je to hrozná představa že má jinou, já vím, ale jestli je teď zamilovaný tak je to jako kdyby byl nadrogovaný, nedokáže myslet realisticky a domyslet důsledky.. navíc Ty jsi teď hrozně zranitelná, teď když potřebuješ nejvíc lásky a podpory, takže určitě reaguješ emotivně a to chlapy přímo děsí :O .. TA DRUHÁ mu teď může nabídnout všechno co ty teď ne :w: zábavu, klídek, pochopení, pohodu, únik od všech problémů co má doma (v tom máš určitě pravdu) - myslím že ani není zamilovaný do ní, ale do té JINÉ REALITY.. musíš mu dát čas aby pochopil že o to vlastně nestojí - i když to bude hrozně těžké - on přece nevymění vlastní :cc): dítě za cizí!! ale musíš ho nechat aby mu to došlo!

chlapi těhotenství prožívají někdy těžce, Ty miminko cítíš už dávno a těhotenství Tě změnilo - ale mužský vidí jenom ženskou kterou vlastně neznají a která se jim vzdaluje.. nevědí jak se s tím vyrovnat - a jestli do toho starosti se stěhováním, financemi - že nás to překvapuje že utíká od reality :w:

vyvaruj se emotivních výlevů jestli to aspoň trochu jde, a jestli Tě má rád tak mu navrhni jít do manželské poradny - ať všechno proberete spolu, pochopíte a vyřešíte.. ultimata nemají smysl

A s tou ženskou bych si to vyřídila, ale nedávej jí zbraně do ruky!! cokoliv jí pošleš může mu ukázat a budou Tě mít opravdu za hysterku.. takhle jí jenom pomůžeš aby mu mohla říct: "no podívej co máš doma, to tě chápu že chceš mě"

MOC TI PŘEJU ABYS TO DOKÁZALA VYŘEŠIT, ABY SE K VÁM BRZY VRÁTIL, ABY NA TU DRUHOU ZAPOMNĚL A ABYS MU ODPUSTILA :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky