Přidat komentář

Děvčata děkuju, ale asi jsem se špatně vyjádřila. Já po vás nechci radu kam nastoupit do zaměstnání, kde dělat či nedělat. Práci si opravdu hodlám hledat sama :-)
Myslela jsem spíše jaké možnosti mám v mé situaci. Zda mi například zaměstnavatel ( myslím tím mého současného) musí vyhovět ohledně pracovní doby, nebo jestli mají vůbec matky starající se o malé děti nějaké jimé možnosti, kdyby se jim opravdu zaměstnání sehnat nepovedlo. Kdysi jsem slyšela o tom, že může zůstat doma do 7 let věku dítěte, když třeba dítě často marodí. Což teď asi už nelze, ale co já vím co je možné a co ne.
Mohu se jít zeptat na úřad, ale chtěla jsem být alespoň trošičku v obraze.
Opět upozorňuju, že na tohle se ptám jen kdyby náhodou. Stále doufám a věřím, že něco vhodného seženu. Dama se fakt válet nechci.
A manžel? To, že v pravovní dny děti skoro nevidí, tak to ho také vůbec netěší. Ale má nějakou pravovní dobu a opravdu si nemůže dovolit se v půlce zbalit a jet třeba děti vyzvednout ze školky. Dělá 8.5 hodiny, do práce skoro hodinu dojíždí a pravda, někdy je potřeba tam cca hodinu zůstat déle. A jak už jsem zmínila je to něco za něco. Máme se sice po finanční stránce fajn, ale od po do pá jsem na děti sama, což mi už ani nijak nevadí a o to víc si užíváme soboty a neděle.
Zůstat doma mě také nenutí. Spíš to byl z jeho strany jen návrh, když si všiml mého zoufalství.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka