Přidat komentář

Ahoj všem,

děkuji za názory a odpovědi. Mě spíš stresuje a vadí přístup mého gynekologa - poslední dobou se chová dost odměřeně a když se mu s čímkoliv svěřím, tak mě nehezky odpálkuje. Už jsem z něj tak vystresovaná, že se ho bojím na cokoliv zeptat a už se na kontroly k němu vůbec netěším. :-(

 

Jinak dnes jsme byli na pohotovosti v porodnici - měla jsem velké bolesti břicha a ještě další komplikace, tak aby nás pro jistotu zkontrolovali. Pan doktor byl velice milý... prý mám ale ztenčenou jizvu po první sekci (3mm) a vzhledem k mým...ehm...proporcím... si myslí, že se císaři nevyhneme.

Dokonce mi doporučil, abych se domluvila se svým lékařem, aby mne na kontroly do porodnice předal dříve, abychom nečekali na termín a že by na přibližně 38tt naplánovali sekci. Dávky hořčíku mi nasadil téměř 4x vyšší, než můj gynekolog.

V pondělí budu volat ke svému lékaři a domluvím se, kdy bych mohla přijít - kontrolu mám až za 2 týdny a ráda bych mu tuhle zprávu předala tak nějak... čerstvou. Jsem teda náramně zvědavá, co mi poví.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka