Přidat komentář

Ahojky taky jsme to na zacatku resili a espumisan nam potom spis skodil. Nejlepsi kapky na prdíky co jsou je Baby calm je to prirodní jen cisty bylinky a zabere to okamzite fakt okamzite ja to male dam a do 2-5minut prdi jak starosta pouzivali jsme je od 3tydnu ze zacatku skoro denne porad a ted ji jsou 2 mesice a kapky davam tak jednou za tyden krasne seji to upravilo a nemame problem :-) zkus je stojí asi 130-160kc je to lahvicka s tema bylinkama a ty ji doma jen dolejes destilovanou kojeneckou vodou a jka rikam nenito zadna chemie coz si myslim ze je nejlepsi ;-)

http://www.zbozi.cz/vyrobek/babycalm-doplnek-stravy-15ml-koncentratu/ mkni na ne a zkus a uvidis nam zabrali opravdu okamzite  a hlvne to male neublizovalo kdyz jsme davali ten jeden cas casteji. jinak se pisou od mesice ale bavila jsem se s dr a dala od toho 3tydne a v poradku ;-)

Babycalm jsou kapky z přírodních zdrojů pro skopojená bříška kojenců a batolat. Výrobek je určen pro děti od ukončeného 1. měsíce věku. Je bez cukru a alkoholu, neobsahuje konzervační prostředky ani umělé příchuti a barviva. Dávkuje se 10 kapek před každým jídlem. Po otevření je nutné přípravek naředit destilovanou nebo kojeneckou vodou. Použitelnost přípravku je 4 týdny od otevření a naředění

http://babycalm.cz/produkty/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka