Přidat komentář

Tak jsem pročetla diskusi a nevím, no.... Chceš nezávislý názor, ale když se kapku odlišje od toho, co bys ve skutečnosti chtěla slyšet, hned se rozčiluješ. ;)

Mně není jasná jedna věc - to mimino bylo plánovaný? Selhala antikoncepce? Nebo žádná nebyla? V jednom příspěvku to tedy vyznívá na selhání, ale stejně by mě zajímalo, jestli jsem to pochopila dobře. 

No a k věci. Jak už tu padlo, máš-li nějaké zázemí a o dítě stojíš, nech si ho. V opačném případě jdi na potrat. Je to jen tvoje rozhodnutí a nikdo nemá právo tě soudit.

Ovšem tedy souhlasím s tím, že pokud si dítě necháš, měla bs to říct jeho otci. Ještě před dvěma třemi měsíci to byla láska jako trám, stále píšeš, že ho máš ráda....ale tak zásadní věc jako je potomek bys mu zatajila? Podle mě od tebe nikdo nečeká, že ho budeš zchraňovat nebo měnit, ale jednou jste spolu upekli dítě, tak by o tom asi měl taky vědět. ;) Podle toho, jak ho popisuješ, si myslím, že ono se fakticky nic nezmění, když mu to oznámíš. Ale bude to fér.  Ono mi to trochu přijde jako by si někdo pod heslem "co oči nevidí, srdce nebolí" půjčil tvoji občanku a šel si vyřídit půjčku.

Vlastně moc nechápu, proč mu to nechceš říct? Bojíš se, že bys mu ho později musela "půjčovat"? Řekla bych, že o to asi moc zájem (aspoň zatím, dle popisu) mít nebude, krom toho předpokládám, že drogově závislému člověku rozumný soudce dítě bez přítomnosti jiné osoby nepřiřkne ani na deset minut. Nebo je jiný důvod mu to zatajit?

Každopádně ať se rozhodneš jakkoli, hodně štěstí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka