Přidat komentář

Ahoj. Nám ježíšek přinesl celkem dost her - nejlepší je asi postřehovka Duch - byli jsme nedávno na Deskobraní a děcka (6 a 5 let) ji hráli pořád dokola. A pak rodinná hra Qwirkle - dá se najít i na netu online a jsou to v podstatě takové lepší piškvorky. Dnes jsme ji hráli i s babi a dědou a moc se líbila jak jim, tak naši skoro 7 leté dceři. Tu jsme hráli zatím asi nejvícekrát.

Pak jsme dostali ještě Woodoo manii - postřehovka něco jako Dobble, nebo ten Duch. Mnohomonster (tu jsme hráli jen jednou, ale taky vypadá zajímavě, má  i víc úrovní). A Žravé přišerky pro jednoho od MIndoku - máme už doma Zámecké schody, ty jsou luxusní a tohle je taky dobrý.

Jinak máme Ubongo - my dospělí hrajeme tu těžší verzi, děti tu lehčí. Moje první Česko - taky hrajeme rádi, Děti z Carcassone - tu už máme asi 4 roky a pořád je v kurzu. I si ji vytáhnou děcka, když přijde sousedův klučina na návštěvu. Sousedi hrají hodně i klasickou Carcassone, mají už skoro všechny rozšíření a i ten jejich kluk ji hraje moc rád (včera měl 6 let ;-)), tak přemýšlím že už taky pořídíme.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka