Má i svolení od doktorky,že si dávat může ;-) A pro srovnání med x klasický cukr z toho pořád vychází med o 100% lépe než cukr. Cukr (sacharozu)musí tělo nejdřív rozštěpit na glukozu a fruktozu,aby se dala použít pro výživu buněk,med (glukozu) už štěpit nemusí. U štěpění cukr je dále spotřebován vit. B,vápník a hořčík,které se pak musí doplnit,med tělu minerální látky a vitamíny dodává, na vlastní štěpení je téměř nepotřebuje. Bílý cukr je téměř čistá chemická látka a nelze určit, zda byl vyroben z třtiny nebo řepy. a nejsou v něm pylová zrna jako v medu. Je teda sladký jako ... ale zdraví prospěšnější ;-) a já medík můžu a hubne se mi velice dobře ;-)
In reply to no tak diabetička se nemůže by lucininenka
Má i svolení od doktorky,že si dávat může ;-)
A pro srovnání med x klasický cukr z toho pořád vychází med o 100% lépe než cukr. Cukr (sacharozu)musí tělo nejdřív rozštěpit na glukozu a fruktozu,aby se dala použít pro výživu buněk,med (glukozu) už štěpit nemusí. U štěpění cukr je dále spotřebován vit. B,vápník a hořčík,které se pak musí doplnit,med tělu minerální látky a vitamíny dodává, na vlastní štěpení je téměř nepotřebuje. Bílý cukr je téměř čistá chemická látka a nelze určit, zda byl vyroben z třtiny nebo řepy. a nejsou v něm pylová zrna jako v medu.
Je teda sladký jako ... ale zdraví prospěšnější ;-) a já medík můžu a hubne se mi velice dobře ;-)