Přidat komentář

In reply to by leonule1

Neboj, každý nějak začínal a ten odhad - jak místa, tak rychlosti a vůbec - získáš jedině praxí.
Já za sebe můžu říct, že když stojím na vedlejší a nejsem si jistá, raději počkám, až bude lepší mezera nebo až auto prostě přejede. Zejména když tam jsem sama, tak klidně chvilku postojím, když je to v provozu, tak se snažím zbytečně nezdržovat.
Stejně tak, když stojím na vedlejší a vidím, že auto zleva bude odbočovat na tu moji vedlejší, stejně čekám, až začne odbočovat. Už se mi to vyplatilo, protože řidič neodbočil (spletl se nebo si to rozmyslel) a nehoda by byla moje vina, že jsem nedala přednost.
Nebo třeba tuhle jsem stála na stopce a řidič zleva v celkem hezkým fáru ji nemohl vidět, takže mi dával přednost zprava a tvářil se, jako by právě potkal největšího idiota na silnici :) Každej se někdy splete.
Jinak vycházím z toho, že nikdo nejezdí po silnici, aby se zabil nebo naboural, ostatní řidiči mají oči a brzdy :D Samozřejmě nedělám žádný psí kusy, ale zbytečně ani neplaším, když třeba auto za mnou musí víc zpomalit. Navíc i v zákoně stojí, že řidiče můžeš omezit, ale ne ohrozit. A krom toho, pokud se nejedná o křižovatku mimo obec, kde by do mě auto napálilo devadesátkou, v městském provozu se zpravidla smrtelné nehody nestávají...a když nejde o život (ale jen o plechy), nejde o nic ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka