Přidat komentář

Ahojky prdelky,
děkuji za další ohlasy, moc si toho vážím. No abych neodepisovala každé zvlášť, pokusím se to shrnout vše sem do jednoho.....
Toto je náš druhý CAR, První CAR fakt jen tahal peníze, jejich zacházení příšerný jak s kusem masa, manžel nemohl ani na utz nic, tady v druhém CARu super přístup, milionkrát lepší ceny, manžílek byl vždy úplně u všeho paráda.
Jelikož mám pracovní místo, kde jsem obklopená lékaři, tak jedna doktorka i když nemusí mi teď velmi pomáhá. Vzala si všechny moje zprávy a co dělala v jednou CARu (teď je soukromá) tak se snaží najít nejlepší řešení co by bylo možné, prý moc nedělá tuto genetiku a že zrovna tyto 2 chromozomy nejsou tak obvyklé, tak se obrací na nějaké špičky lékaře, kteří se s tím moooc zabývají. Dr. mi pořád volá co dál. Uvidímě co nám v tamtom CARu nabídnou, zda je nějaké jiné řešení, vyslechneme radu a uvidíme, ale další IVF už fakt ne.

Jinak ICSI je jen že oplodní rovnou vajíčko. U mě bylo bylo potřeba udělat PDG, které zjistí, zda to embryo, nejlépe ještě vajíčko má též špatné chromozomy, horší je to, že když ano,tak se nedají použít a opravit se to též nedá. S mým velkým počtem vajíček (nešla jsem nikdy pod 21 a max 42) bychom se hlavně ani nedoplatili a hlavně jsem měla již zavedeno 9 embryí a nic, jednou se teda chytlo jedno, ale pak jsem musela na revizi.

No jak říkám uvidíme co nabídnout a zda to pro nás bude přijatelné řešení a jestli vůbec nějaké bude. Ale další IVF-ICSI od znova fakt už ne, už se mi to i zhnusilo...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka