Přidat komentář

Ahoj Míšo,
moc gratuluji Honzíčkovi k půlkulatému výročí a taky k prvnímu zoubku :-)
Utíká to jako voda, přijde mně to jako před pár týdny, jak jsi psala, že se Honzíček narodil a ono už je to půl roku ...
Je to šikulka, že dělá takové pokroky, tak jen tak dál :-).
Tak hlavně ať už teď netrápí nikoho z vás žádné větší zdravotní problémy, abyste si mohli užít Vánoční svátky v klidu a v pohodě.
U nás je to se zdravím trošku horší - spíš tedy kluci jsou v podstatě nonstop nemocní od konce října, ale teď máme v práci volno až do 4. ledna, tak konečně s nimi budu moci být doma já i manžel a naši si trochu odpočinou od hlídání. Je to jako zákon schválnosti, že jen co jsem 1. listopadu nastoupila do práce, tak od té doby se to s kluky pořád táhne. Oba kluci se teď léčí se zánětem průdušek a dobírají ATB Sumamed. Předtím v listopadu měl Honzík Ospamox na začínající zánět průdušek, ale stejně to moc nepomohlo, protože si to s Tomáškem pořád předávají jako štafetu. Ale snad se to už obrací k lepšímu. Hlavně, ať už se zlepší počasí, abychom s nimi mohli začít chodit ven. Taky kdyby napadlo aspoň trochu sněhu na sáňkování, tak by to bylo hned veselejší, ale to teď v nejbližší době asi nehrozí.
Tak si užijte krásné a veselé svátky a ať mají Pavlínka i Honzíček radost z nadílky od Ježíška :-)
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka