Přidat komentář

In reply to by Mirunka31

No mě doktor poslal raději rovnou na proktologii. Tam mi nejprve předepsali nějaký roztok na vyprázdnění, a samotný vyšetření taky nebylo tak zlý. Doktor mě prohlídnul takovým "dalekohledem" - tak to tu někdo jednou popsal a docela to sedí 8) . Rozhodně to nebylo nic, co by se nedalo zvládnout. Já tam tehdy s sebou musela vzít i malou v kočárku, a měla jsem fakt štěstí, že doktor i sestra byli hrozně milí, hodní, doktor byl docela vtipnej, takže jsem se tam i zasmála. A hlavně teda zjistil, že mi nic není, "jen" obyčejný vnitřní hemoroidy.
A s tím vracením - po prvním porodu jsem vyzobala Detralex a dobrý, ale po čase se to vrátilo. Tak jsem užívala čípky a mastičky a bylo to jako na houpačce - chvíli dobrý, chvíli blbý. Pak tu někdo psal, že je opravdu třeba ty prášky brát dlouho, klidně i víc balíčků za sebou. No táhlo se to snad 8 měsíců....a za dva jsem zase otěhotněla :D
Malej měl 53 cm a 4,15 kilo, takže to byla jen otázka času, kdy to přijde. A to jsem si tehdy nechala napsat ten Detralex (60 tablet) 2x za sebou a super, teď jsem 2 a půl roku po porodu a potíže nemám žádný ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky