Přidat komentář

Mame to podobne jako vy a i cenu podobne
Jsme taky mala skolka v Brne.
2 tridka - 1 trida po 25 detech, na to 2 ucitelky plus jim pomaha pani co uklizi a kucharka.-,napr pomaha i deti oblekat a tak.
Rezim mame tak nejak stejne, nechodi ani tolik na extra aktivity, spis to domlouvaji do skolky - divadla, naucne veci, hasici , policisti, vcelari apod chodi do skolky - ciz jsem rada te moc nerajzuji a nejezdi po meste v cizim prostredi.
Jidlo maji take super. S rymou a obcasnym zAkaslanim posilam deti. Sama vidim jestli jsou na skolku nebo ne, kdyz jsou nachlzeni tak ze bych je neposlala ven tak je do skolky nedam aby nelitali venku. Chodi ven kdyz neprsi kazdy den na 2 hod.
Jsem ja i syn spokojeny, hlavne jsem nadsena ze je vedou ke slusnemu chovani, kdyz tam zacal vloni chodit zacal za vse dekovat a prosit, ne ze bych ho to neucila, ale nejak to od nas tolik nefungovalo jako tam. Podavaji si ruce na uvitanou a rozloucenou, kazdy den neco tvori a to pak maji na nastence. Nedonesl ani jedno sproste slovo a to jsou tridy smisene.
Mile mne prekvapilo ze pri nastupu do skolky jsme vyplnovali asi 3 listy papiru - jake dite je - jestli citlive nebo plactive nebo komunikativni apod, co ma rado co nema rado, s cim potrebuje pomoci, co ho uklidni, co rozcili, co rado ji, jestli nutit do jidla nebo nechat byt apod.

Ucitelky jsou mile laskave a privetive.

Do skolka nic nekupujeme - platime 1000 rocne do klubu rodicu, kteremu predseda zvolena maminka. Z toho ucitelky nakupuji vse potrebne a plati akce apod.
Klub rodicu ma i internetove stranky kde je rozvrh co se deje za akce apod, stranky spravuje jedna z maminek. Je to skolka ktera spoluoracuje s Mensou Ceske republiky - maji specialni program na rozvoj logickeho mysleni apod.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka