Přidat komentář

In reply to by valkíra

my to řešíme, že dojdeme někam, kde to jde, on se časem naučí to udržet dýl a dýl a když uvidí a hlavně ucítí, že ho v tom nenecháš a dopřeješ mu sucho, ikdyž se počůrá, že jste to nestihli, bude se snažit ti s tím pomoct
Už ví, že se má před tím než se jde ven vyčůrat a ví, že když někam dojdeme, tak ho hned dám vyčůrat a už zná i okolí domova, tak ví, že se mu snažím vyhovět, že spěchám.
Máš kluka? Malý jde rukou před tím na pinďu, když má plenku tak si ji jakoby sundává a už si i doleze za mnou a kňourá, nebo špulí zadek, bez plenky čůrá pod sebe, předkloní se, opře o ruce a začne čůrat. Taky se při čůrání otřepe.
Začni zkoušet dát vyčůrat hned po rozbalení. Oni se dost často ozvou hodně nahlas, když se jim chce a když to dopřeješ častěji a zjistí, že to funguje, že reaguješ, tak ti ten signál bude dávat rádo samo.
Nám to pokaždé nevyjde, ale vím, že to má velký smysl pro vztah a pro budoucno . Spotřeba plenek je možná podle jiných obrovská - máme látkovky na doma a jednorázovky na ven, ale jsou dny kdy máme třeba jen dvě na den, jindy je jich víc. Už má i svůj nočník, tak ho tahám všude s sebou

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka