Přidat komentář

Nepřemýšlej nad špatnými scénáři, ale nalaď se pozitivně a těš se, ber to jako zcela novou zkušenost, která je dopřána jen polovině lidstva :one: Na porod se dobře připrav, sepiš si porodní plán a těš se na krásné okamžiky. Přesvědč sama sebe, že porodit přirozeně zvládneš bez zásadní cizí pomoci. Vyber si porodnici, kde se budeš cítit dobře a vezmi si s sebou blízkého člověka nebo klidně i dulu se kterou můžeš své pocity probrat již nyní a určitě Ti to pomůže.
Já mám za sebou 2 krásné přirozené porody, ten druhý byl obzvlášť silný zážitek a můžu Ti říci, že když je mi někdy smutno nebo úzko, tak vzpomínám na to, jak to šlo minutu po minutě a co jsme prožívali a stále mi to hodně dává i dnes.
Škoda, že se mezi maminkami většinou vedou diskuze o tom, jak je porod strašný. Moje kamarádka na mě koukala, jak na blázna, když jsem jí v euforii popisovala svůj porod a povídala jí o tom, co jsem prožila a jak to bylo krásné, pak jsme se o tom ještě hodně bavily a když porodila druhou dcerku, tak mi řekla, že už mě chápe ...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka