Přidat komentář

In reply to by Zdenda3

jeji rok a chodi spat ve 21 hodin a to za predpokladu že spi aspon 2 hodky pres den (nechce vubec spat pres den), drív ani neusne a postupně se jí snažíme dávat spát dřív ale pokud usne třeba 19 hodin tak spi max do 5!!! takže se mi moc nechce stavat ve 4 abych ji delala čerstvou snidani. do skolky pujde nejdríve ve 3 letech (což je času dost na to, aby se postupně naucila chodit spát dříve) a to kdo ví jestli(školky tady jsou uplně přecpaný a pokud budu doma stejne s druhym dítětem, tak do ní půjde asi dýl...)
kačce je ůplně jedno v kolik jde spát, naopak pokud ji dáme spát brzy neusne, ptotože ví, že hned za dveřmi jsme a něco tu děláme(máme mensi byt o dvou místnostech a kuchyn s obývákem a ložnici s děcákem ), takže po chvíli dostane uplnej amok a řve, je uplně rudá a to dokud si ji nevezmem vedle.

.... já sem ráda, že spí a je mi celkem jedno v kolik jí budu dávát spát (jako miminko nechtěla spát vůbec a i ted spí málo, přes den většinou neusne vubec. (měla jsme z toho strach, ale doktorka řikala, že jí vůbec nic nechybí a kdyby byla unavená, tak bude spát víc...)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka