tak o resveratrolu bych se hádala...protože jestlije tam 0,001 tak to se nepočítá. na resveratrol se chroupaj pecky z meruněk a ne plesnivý buráky.tak když je skliděj a prodaj někde v místě,třeba amerika,tak ještě budiž.ale co se dostane k nám? 100 let starý,vysušený - teda žluklý z číny. no buráky mě nepřesvědčej.ale máslo je z toho dobrý,jako Elvis,do banánovýho toustu ale dětem teda ne.zrovna jdu prudit do školky,že jim furt servírujou taveňák.
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
tak o resveratrolu bych se hádala...protože jestlije tam 0,001 tak to se nepočítá. na resveratrol se chroupaj pecky z meruněk a ne plesnivý buráky.tak když je skliděj a prodaj někde v místě,třeba amerika,tak ještě budiž.ale co se dostane k nám? 100 let starý,vysušený - teda žluklý z číny. no buráky mě nepřesvědčej.ale máslo je z toho dobrý,jako Elvis,do banánovýho toustu ale dětem teda ne.zrovna jdu prudit do školky,že jim furt servírujou taveňák.