Přidat komentář

In reply to by MamčaMíša

já si myslím, že může!!!!

Moje děti jsou stále nemocné, hlavně od té doby co starší šel vloni do školky a tahal domu bacily a druhý tehdy roční dostal monolukleozu a stále nemocný a jedno atb. za druhým, to trvalo 3/4 roku a já byla totálně na nervy. Pak jsme na doporučení šla k Dr. která se zabývá čínskou medicínou, homeopatii ... a má přístroj Bicom - biorezonanční přístroj a tak jsem k ní nejprve s mladším (21měs.) šla. Tam mi Dr. zjistila třeba to, že má malej alergii na hovězí, vepřové maso a na vajíčka. říkala, že se to může změnit ...no také jsme museli upravit stravu a také nám z krve zjistila, že je silně zabakterizovaný a že má imunitu - teda nemá vůbec!

Co tím chci říct, chodíme tam každý měsíc na biorezonance, dostává homeopatika,nebo čínskou medicinu, dodržujeme stravu a i když to nejde hned!!! v jeho případě to bude trvat třeba rok než se z toho dostane, je to lepší!!!! je nachlažený, ale naštěstí atb. od té doby neměl...klep klep...Začala jsme chodit ise starším( 4roky), tak jsme zvědavá, jak tam to půjde. Starší totiž moc nejí a když tak jen pár vyvolených jídel a ostatní ani náhodou.

Tím sem Ti chtěla poradit, pokud trochu věříš alternativní medicíně, šla bych do toho. Stojí to třeba víc peněz, je to tak, ale když si člověk sečte, kolik dá třeba za to, že jede na pohotovost, pak všech ty doplatky v lékarně, tak to vyjde ještě dráž....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka