Přidat komentář

Ahoj, já si kupovala nový Šanami a nosila jsem v něm už dva synky. Je pravda, že na druhého jsem si půjčila na začátek elastický a ten mi na malé mimi vyhovoval více, ale jak měl už tak 5kg, tak mě právě řezal do ramen. Ale lépe se mi s ním vázala kříž s kapsou ven. Ten pevný mi vyhovoval až na vertikální úvazy, kdy jsem ho mohla pořádně dotáhnout. Základ je utahovat šátek v celé šíři - jako když si představíš, že máš šíři rozloženou a postupně bereš vždy část šátku v šíři do ruky a utáhneš. Nakonec si roztáhneš cípy i na zádech a ramenou a tak docílíš rozložené váhy dítěte na Tvých zádech a nebude nic řezat. Zároveň tím roztažením úvaz ještě dotáhneš. V tom mi právě šátek vyhovuje více než třeba Manduca, kde váha je na popruhách a dost mě z ní bolela záda.
Netuším v čem by byl s příměsí bambusu lepší nebo horší, tenkrát snad ani nebyl. Mně ten náš vyhovoval v létě i zimě. Samozřejmě jsme se museli vhodně oblékat. Do šátku mi nevyhovovaly pro kluky fleece oblečky, vždycky se moc potili.
Mám ještě kapsu MaM, kterou jsem taky dost užila. Nosila jsem i v mrazech. Jen musíš dát pozor na nožičky, ty prochládají nejvíce, takže jsem dávala ještě návleky na punčochy a až pak zimní kalhoty.
Mladšímu už jsou sice 2 roky, ale zatím nevím, zda už mám prodat. Teď už vůbec nenosím, ale říkám si, co kdyby ...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka