Přidat komentář

Ahoj, předem bych Ti chtěla říct, že přesně vím, jak se teď cítíš, jelikož mě potkalo úplně to samé na začátku 9tt. těhotenství. V tomto období je nejhorší, že se těhotně vůbec necítíme, a tak si myslíme , že zvládneme všechno jako před otěhotněním, a já si udělala dva hematomy 4x5cm tím, že jsem právě v tomto týdnu tahala těžký palety!
Hospitalizovali mě v nemocnici skoro na 3 týdny s tím, že jsem musela jen ležet, a vylézt z postele maximálně na záchod. Jak jsem si tam tak polehávala nejvíc mě děsilo to, že ty hematomy se vůbec nezmenšovaly, ať jsem dělala co jsem dělala. Nakonec jsem se nechala po 3 týdnech propustit do domácí péče s rizikem potratu.
Když vytéká tmavá krev znamená to starou krev a to, že se hematom pozvolna odplavuje z těla. Krvácet bys ale neměla, nejlepší by bylo, pokud bys pouze špinila, ale pokud se to z tebe má dostat, špinit určitě musíš. Já brala i utrogestan a k. listovou na rychlejší vstřebávání.
Dnes jsem ve 27tt. a stále na rizikovým, jelikož hematomy už se mi z těla vyplavily asi po měsíci a půl, ale dnes mám zkrácený čípak a nízko položenou placentu, takže odpočívat musím stejně. Moc ti držím palce, a radím ti, abys to s tím odpočíváním klidně opravdu přeháněla =)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka