Přidat komentář

Hlavně ne další dluhy!!!! Spirálu jste už roztočili. Nezvládáte to, tak se do toho nenamáčejte ještě víc! začněte myslet a jednat! Při tomto poměru příjmů a výdajů bych doporučila osobní bankrot, to je jediný způsob, jak se z těch dluhů v dohledné době dostat. Bude to dost vyřizování, ale lepší, než si nechat zlámat ruce a nohy od vymahačů.
Rozhodně ale už teď informujte všechny věřitele, že to nezvládáte, a požádejte o odklad či snížení splátek apod.
Partner by si měl najít lépe placenou nebo druhou-dodatečnou práci. V profilu máš, že jste v Praze... 5tisíc tady partner klidně může vydělat týdně na nekvalifikovaných brigádách. Pokud máš šanci dostat lépe placenou práci ty, měla bys jít pracovat a partner na rodičák. Nebo ti po práci pohlídá dítě a ty půjdeš někam pracovat, třeba uklízet, žehlit apod.
Pokud někde bydlíte, máte i nájemní smlouvu, pak si můžete na základě náj. smlouvy vyřídit trvalé bydliště tam, kde bydlíte, pak máte šanci získat příspěvek na bydlení a jistě i na další příspěvky.
V první řadě byste se ale měli zamyslet nad tím, co dělat jinak a lépe, abyste se do takové situace už nedostali a abyste se dokázali o sebe sami dobře postarat.
Přeji hodně sil a zdaru!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka