Přidat komentář

Ahojky.. víš jak se u mě projevovalo šestinedělí!? Já jsem byla celou dobu vysmátá a v pohodě.. Měla jsem nevysvětlitelnej problém jenom v tom, že jsem přijela z porodnice a najednou jsem nemohla vystát manželovu maminku, která s námi bydlí a jinak se máme rádi a je vše ok!! Odmítala jsem jí dávat malýho pochovat,.. půjčit do kočárku.. prostě nic!! A u nikoho jinýho mi to nevadilo!!
Až potom jsem zjistila... proč asi.. i když úplně to nechápu do teď.. teď už jsem ráda, když dopoledne s ním jde ven.. když mi ho pohlídá, abych si mohla dojít aspoň na záchod.. nebo tak..
Zkrátka mi vadilo.. že když jsem kojila nebo dělala cokoliv jinýho.. stála a civěla..!!! To mě dovádělo k šílenství.. taky mi vadilo, že na něj šišlá.. jak s ním mluví atd.. jak mu mele pokaždý to samý... nikdo jinej tohle prostě nedělá, normálně se s ním baví.. ale já už přesně vím, co bude říkat, když začne.. Nebo mi vadilo, když byla u toho, když jsem kojila a to jsem si postěžovala manželovi a to jí zatrh už od začátku.. protože jsem byla nervozní a pak nám ani to kojení nešlo!! Normálně kojím i před kámoškou.. před známýma.. (ženskejma) ale před ní doteď ne.. vadí mi.. jak stojí nad náma a kouká!! Takže v tomhle má utrum.. nedovolí si jít jentak za náma do ložnice.. má dovoleno jen občas na koupání..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky