Přidat komentář

Vůbec se neboj!
Já svou dcerku naštěstí přenášela, protože ještě po termínu nám dodělávali dřevěné obložky na futra, tak jsem měla v každých dveřích vražené prkno (aby to jako správně zaschlo) a z místnosti do místnosti jsem musela po čtyřech :-)

Ke Tvým otázkám: Ivuška spávala normálně v overálku a těsně zavinutá v zavinovačce (později v dece, když nosila Frejkovu peřinku). Čepičku na spaní bych dala, jen když bude v místnosti zima. Kolik vypije/nevypije poznáš v porodnici na váze, později podle váhového přírůstku, který si pohlídá pediatr. (Ivuška nepřibývala, tak jsme cca od 2 měsíců přikrmovali na noc z lahvičky). Obecně hladové dítě usedavě pláče a hledá, co do pusy.

A jestli máš dobrého pediatra, samozřejmě Ti dají telefonní číslo a v případě potřeby jim prostě zavoláš, nemusíš tam hned lítat. Já volala sestřičce pomalu ob den, říkala, že jsou na to u prvorodiček celkem zvyklí :-)

A jestli Ti odešla zátka, nechci Tě strašit, ale to bude dřív než za týden ;-) Držím palce, ať to jde rychle a máš štěstí na porodnický personál!

J.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka