Přidat komentář

In reply to by kate

No jo, oni mají trauma z toho, že je musí zabavit. Moje tchýňka to tak taky má....i když se mi nabídla asi 3x, tak když ji slyším, jak mluví o dětech od švagrové :00: (přitom to jsou úplně normální děti, jenže tchýniny děti poslouchaly na povel, uměly si samy hrát, spát šly sami jakmile se jim řeklo, ...). Nechápe, že malé čtu před spaním každý den pohádku, že si hrajeme, že chodíme ven,.. Možnost trávit dny s náma měla, ale nikdy toho nevyužila, ona by ji vyvezla v kočárku na balkon a bylo by :00: .
Naši se jí věnují 100%, teď zrovna tam je, tak chodí každý den sáňkovat, hrají s ní pexeso, člověče, může mamce pomáhat v kuchyni, nebo dědovi na zahradě, s dědou jezdí na babetě, učí ji střílet s prakem, hrabe listí,... A to je podle mě to, co si to dítko zapamatuje a z čeho si něco vezme, že ji babička zavře vedle v pokoji a pustí jí TV, z toho bude mít tak akorát trauma.
P.S. Malá má skoro 4 roky, a taky babičku od manž. nezná. Nezapírám, že na tom mám taky vinu, ale fakt mě nebaví přijít na návštěvu a koukat dvě hodiny na TV, jen občas při reklamě prohodit pár slov :00: .

No přeji ti, ať je líp, a ať se ti tatínek brzy uzdraví :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka