Přidat komentář

Vánoce mám ráda ale od doby, co máme děti, je miluji :-)
Nejvíc se těším na dceřin rozzářený výraz, až uvidí stromeček s dárky!
Těším se tak moc, že by mohl Ježíšek přiletět klidně už zítra :-)
Péct začnu příští týden, pracny a perníčky a pak za týden linecké :-) bydlíme s rodiči, takže se s mamkou o pečení dělíme, ona upeče vanilkové rohlíčky, marokánky a ještě něco dalšího. Miluju tu vůni cukroví v domě!
Z vánočních pohádek zbožňuji Pyšnou princeznu a pak ty vánoční příběhy pro dospělé :-) Láska nebeská například :h:
Na Štědrý den vařím k obědu čočku, letos jakožto kojící matka budu mít asi polívku, udělám nejspíš vývar s nudlemi a dáme si ho s dcerkou (3 roky), čočka bude pro manžela. Naši dělají kubu.
Stromeček jsme loni zdobili 23. večer, aby měla dcerka překvapení, ale letos jsme se domluvili, že Ježíškovi pomůžeme a stromeček ozdobíme spolu s malou nejspíš 24. ráno :-) jsme vzhůru od šesti, takže času bude dost.
Dopoledne pak vyrazíme buď za manželovými prarodiči nebo na procházku a po obědě zalezeme k pohádkám, jestli bude dcerka spát, proflákáme den u pohádek, jestli ne, tak půjdeme na druhou procházku a odneseme něco zvířátkům do lesa a pak večeře s mými rodiči a babičkou, možná přijede i ségra, která je do 18 hod. v práci... k večeři máme klasiku - kapr, řízek (vepřový a kuřecí) a bramborový salát. Jak dojíme, jdeme se podívat na balkon, jestli už letí Ježíšek s dárky a jak v obýváku zacinká zvonek, jdou se rozdávat dárky. A pak už jen radost a pohoda s celou rodinkou u pohádky, ze které většinou máme prd, protože povídáme :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky