Přidat komentář

V nepořádku je nejvíc to, že nejsi šťastná.
Snažíš se být dokonalá, ale spíš dokonalá hospodyňka než mamka v klídku, kterou tvé děti potřebují.
Takže jak už psaly holky dole, vyprdni se na naklizený byt, ono hračky stačí uklidit večer, když si jdou děti lehnout, jinak je to marný boj.
Já mám taky dvě děti - 3 letou dcerku a 2 měsíčního synka. Mám štěstí, že dcerka je klidný dítko, které si vystačí dost samo a navíc jde za pár týdnů do školky. Synek je náročnější, ale už jsme si trochu zajeli režim i přes den, tak se to dá skloubit dohromady. ALE! Mám tu čisto, ale nemám tu žádný extra pořádek. Prostě se tu válí dceřiny hračky, fixy, omalovánky, knížky... uklízím to s ní opravdu až večer, protože i když spí nebo spíš odpočívá přes poledne, nemá cenu to sklízet :-D
Dost času také trávím s dětmi venku - dlouhé procházky, hřiště apod. Dcerka začala objevovat fantazii, takže si venku třeba hrajeme na piráty, zvířátka, závody atd. A taky se snažím občas vytáhnout ven sousedku s o trochu mladší dcerkou, aby měla malá parťáka a nenudila se se mnou :-)
Zapoj víc manžela, jednou týdně si zajdi zacvičit, vybij se z té nepohody třeba na zumbě, ta prý dodá spoustu endorfinů :-) Hlavně se nelitovat, užívej si každý den a opravdu se vyprdni na to, že to doma není dokonalé, to není nikde a kdo říká že jo, tak kecá :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka