Přiznám se bez začervenání, že ráda peču masu v sáčcích, je pěkně šťavnaté, akorát mám sáčky koupené extra a maso si kořením podle sebe. Teď jsem v tom pekla vepřové koleno a teda super! Co se polotovarů týče, tak jediný, který se u nás občas objevuje je dršťková polévka (já ji nesnáším, tak si ji manžel koupí a dodělá si ji doma) a špenát - protlak. Jinak používám kořenící směsi spíš jen na grilování, jinak moc nekořením a občas podravku nebo natur bujon do polévky či omáčky.
Přiznám se bez začervenání, že ráda peču masu v sáčcích, je pěkně šťavnaté, akorát mám sáčky koupené extra a maso si kořením podle sebe.
Teď jsem v tom pekla vepřové koleno a teda super!
Co se polotovarů týče, tak jediný, který se u nás občas objevuje je dršťková polévka (já ji nesnáším, tak si ji manžel koupí a dodělá si ji doma) a špenát - protlak.
Jinak používám kořenící směsi spíš jen na grilování, jinak moc nekořením a občas podravku nebo natur bujon do polévky či omáčky.