Přidat komentář

Ahoj,
tak já se sice snažím vařit zdravě a na jídle opravdu nešetřím, ale občas mi nějaký polotovar na tu plotnu přijde. Jde ale spíš o věci jako mexické placky (to fakt nevím jak bych je po domácku udělala), nebo jeden druh omáčky od uncle bens s ananasem. Používám ji jako základ, ale přidávám tam ještě maso a když se mi chce další zeleninu. Také z německa si občas přivezu omáčky na těstoviny. Ale neumím si představit, že bych je jen vylila na těstoviny a hotovo. Vždy je k něčemu přidávám. Jo a nebo gnocchi... jsem ochotná sem tam udělat domácí bramborovej knedlík, ale hrabat se s pidi tvarem jako mají gnocchi, to už je na mě moc. :s: Já myslím, že když se to používá s mírou, může to ušetřit čas a může to být vítaná změna v kuchyni. Ale samozřejmě, že domácí hovězí vývar žádný pytlík nenahradí... :hu: Jinak ale když se zamyslím jak vaří mé kamarádky, tak půlka nevaří, že to neumí nebo je to nebaví a půlka vaří, ale jen tak jako na rychlovku a znám dokonce jednu, která se do teď stravuje způsobem, jakým jsme jedli kdysi na intru. To znamená polívka z pytlíku, párek, těstoviny s kečupem a nebo pomazánka a tím končí. Mě se z toho dělalo šoufl už na intru, ale tam se člověk musel smířit, ale jí teda moc nechápu. No ale je to každého věc. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka