Přidat komentář

Katko, krásný fotky :one: Peťulka je takovej roztomilej. A v tom kyblíku je božííí :s:
S mluvením to u nás taky lepšíme a lepšíme, hodně opakuje, spojuje konečně slova ("maminka doma fufu (sušenku) dá?" - to je fakt děsný, jak si na to děcka zvyknou a začíná mě hrozně vytáčet, jak tety a různé známé v okolí dávají brumíka a podobný hnusy, když chtějí dát něco dobrého Kubíkovi - to je tak blbej zvyk, proč mu nedají raději jablko? - tak se to aspoň snažím zabavovat a tak se nám hromadí ve skříni... - omlouvám se za výlev :00: ). Kubík je taky docela mazlivý, teda občas, ale poslední dobou je místy opravdu děsnej. Tak mám pocit, že furt řvu a každou chvilku bacím po zadku. Pak je mi to líto, ale nevím, jak tomu předcházet... Hlavu bych mu někdy utrhla. Třeba k Ondíkovi se chová hezky, když je hodnej, ale jak začne plakat, tak mu chce ubližovat. Musím být jak ostříž a předcházet tomu tím, že vyhrožuju, ať se ho ani nedotkne. Je schopný ho tahat za nohu a drápat po hlavě, prskat na něj... ach jo.
Jak jste dopadli s vrtáním zubů? To je teda naprd, když už tak brzo :( Ale vaše doktorka je hodná, když tak myslí na malého a raději vás posílá na vrtání s oblbovákem. JO - teď jsem si přečetla, jak jste to zvládli - tak to je dobře :)
Moc vás zdravíme a posílám Petíkovi hubana. A taťkovi přejeme, ať špatné období skončí, je víc doma a užije trochu klidu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka