Přidat komentář

Katy, zní to strašně smutně jak to popisuješ... je mi smutno za tebe a uplně se zlobím na toho tvýho blbečka! Promiň, za to slovo, ale nic hezčího mě na něj nenapadlo.

Já nevím všechny detaily a podrobnosti vašeho vztahu, ale to co píšeš, to je teda hnus! Jestli je takovej až od porodu, možná bych mu zkusila tím rozchodem pohrozit. Ale jestli i tohle už máte za sebou, tak bych na nic nečekala a jela k mamči. Jsi mladá ženská, to že máš miminko ti nijak nebrání v tom, aby sis k němu našla hodnýho taťku, kterej se o vás postará.
Nemusíš trpět s takovým chlapem, kterej tě shazuje a ponižuje, jen proto, že s ním máš dítě. A takový kecy, že si on něco udělá ??? To většinou bývají jen kecy! To vím z vlastní zkušennosti. A když by si přeci jen něco udělal, tak jen tak na oko... aby byl přede všema chudáček a ty abys trpěla. Jestli vede takový řeči, tak rychlo pryč od něj. Promiň, jestli jsem moc zlá, ale mám za sebou podobnej vztah (6 let, ale bez mimča) a vím, že to bude jen horší a horší... všechny jeho sliby o tom, jak už se to zlepší a že už bude dobře, že tě miluje a nemůže bez tebe žít... to jsou jenom lži. Takže, pokud to tak cítíš, seber sebe, maličkýho a rychle od něj! Ať se doma s tou svou rodinkou vydařenou třeba pos**e!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka