Přidat komentář

Dcerka má 2 roky a 8 měsíců a bez plenky přes den je cca od 20 měsíců, ale nočník jí bavil a samozřejmě to bylo o tom, že jsem ji posazovala.
Být na tvém místě, tak na malou netlačím a počkám třeba měsíc dva a pak zkusím nočník znovu. Zkoušela bych ji posazovat třeba před a po spinkání a pak ji nechat v plence. Nasadit tomu nějakou pravidelnost.
Dudlíka jsme odbourali až kolem 2. narozenin. Od léta jsem ji připravovala, že se tetě narodí miminko a až se na něj půjdeme podívat, tak mu dá dudlíčky, protože dudlíčky jsou pro miminka. Dcerka je narozená 1. prosince a kolem Mikuláše jsme se byli na maličkého podívat. Dcerky dudlíky jsme dali do pytlíčku (měla asi 4) a ona je sama dala malému do kolíbky. Teta je rychle vzala a odnesla a od té doby jsme bez dudlíka. Zkus ji připravovat na nějakou určitou událost, třeba na Mikuláše nebo na Ježíška, že když dostane dárky pod stromečkem, tak zase ona musí dát dudlíčky, protože dárečky dostávají jen velké holky :-) Nám se ta dlouhodobá příprava vyplatila.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka