Přidat komentář

Od cca roka vařím dcerce to, co jíme my. Když jsme měli chuť na čínu, tak dostala zeleninu s masíčkem extra, jinak opravdu jí to co my.
Takže ukázka z našeho jídelníčku - špagety, lasagne, řízek s br. kaší, omáčky - rajská, svíčková, kuře na paprice, jakékoli maso se šťávou - tzv. UHO :D rizoto, masový plátek na přírodno, dušená mrkev s masem, polévky - zeleninové, smetanové i vývary apod.
Vše jsem se naučila vařit bez bujonů, maggi, podravek apod. Používám čerstvé nebo sušené bylinky, málo solím, manžel si případně dosolí a dochutí na talíři.
Dcerce je skoro 2,5 roku a už s námi jí opravdu vše, miluje třeba knedlo vepřo zelo, zelné placky, rajčatový salát, bramboráky apod. Netvrdím, že je to její denní jídelníček, ale zvládne to bez problémů a má to ráda.

Moje známá své dvouleté dceři stále dává jen zeleninu, vařené maso, polévky a sem tam smetanovou omáčku s knedlíkem. Je mi jasné, že malé to vyhovuje, stačí jí to, o nic ji mamka neochuzuje, jen mne zaráží, že než aby si rodiče upravili jídelníček blíže k tomu dětskému, tak známá raději vaří různá jídla a malé porce stále zamražuje...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka