Řepa s křenem se dělá tak týden předem, aby to natáhlo, normálně do sklenice, no a pak te tvaroh třeba v pátek, a pak vše jen osmažíš v neděli ráno - vejce natvrdo, šunku, tvaroh a trocha křenu, sůl, pepř... a pak k tomu čerstvý chlebík a tu řepu a mňamka je hotová. Jen právě nevím přesně, jak se dělá ten tvaroh, dává se do zapékací mísy, ale přesný postup musím zjistit...
In reply to ... by Kajula
Řepa s křenem se dělá tak týden předem, aby to natáhlo, normálně do sklenice, no a pak te tvaroh třeba v pátek, a pak vše jen osmažíš v neděli ráno - vejce natvrdo, šunku, tvaroh a trocha křenu, sůl, pepř... a pak k tomu čerstvý chlebík a tu řepu a mňamka je hotová. Jen právě nevím přesně, jak se dělá ten tvaroh, dává se do zapékací mísy, ale přesný postup musím zjistit...