Přidat komentář

Myslím si, že se nemá cenu v tomhle nějak patlat, já jsem to bohužel po revizi v 11tt taky dělala a akorát jsem byla víc v depresi.
Já jsem brala duphaston - to je podobný ultroši a taky jsem ho měla vysadit a až se teprve potvrdilo miminko v děloze tak opět nasadit.
Navíc jsem byla po genetice a byla mi zjištěná leidenská mutace, doktorka mi tvrdila, že je to v pořádku a že to nic neznamená.
Bohužel po 3 týdnech si to asi rozmyslela nebo nevím a řekla, že musím do trombotického centra a že mi musí nasadit heparin, ale to se už nestihlo a já o miminko přišla :-(
u apolináře mi řekli, že si mám stěžovat, že je to zanedbání péče, protože kdyby mi nasadili heparin dřív, mohla jsem mít už 4 měsíční miminko u sebe :-(
Když mi tohle řekli myslela jsem, že doktorku zabiju, ale co už se stalo a mě nezbývá nic jinýho než se stím vyrovnat.
Od doktorky jsem přešla hned do centra asistované reprodukce, kde vědí, že mám leidena a počítají sním, doktroka mi v centru místo duphastonu dala ultroš a řekla, že ho mám brát hned po ovulaci až do doby než se potvrdí, že nejsem těhu a kdybych byla těhu, tak NEVYSAZOVAT a mít ho až do 12 tt, navíc mi zdojnásobila dávku než jsem měla u sv obvodní gyndy.
Toť má zkušenost, po revizi to pro mě bylo hodně těžký, hned druhý den po revizi mě vyhodili z práce a já jsem myslela, že se mi zhroutil svět, navíc ještě myšlenky, že miminko mohlo žít, děs.

Až po hodně dlouhé době jsem si uvědomila, že to vážně nemá cenu, tohle ti miminko nevrátí :-( Jsem skoro rok od revize a pořád je to těžký ,ale už je to o hodně lepší a nyní mám myšlenky na nové miminko a připravujeme se na IVF s metodou ICSI :-)

Takže já bych ultroš nevysazovala.
Držím palečky, at si zase brzo těhu a tědka už opravdu trvá celých 9 měsíců :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka