Přidat komentář

Ahojda, teď mě napadlo, dáváš ty suroviny opravdu správně po sobě? Nejdříve tekuté a pak sypké a nakonec sušené kvasnice? U pekáren jsou prý lepší sušené. Nebo neotvíráš tu pekárnu za provozu? Jo a je jedno zda ta mouka je bio kvalita, žitná levná, drahá, polohrubá,..... každý chleba má druh mouky, takže stačí si přečíst recepty k pekárně dané a budeš mít dokonalý chleba. To ti zaručuji, já jsem strašnej antitalent a chleba jsem měla vynikající. Jo a jak jsi psala, že jsi četla co obsahuje chleba, nic proti, ale kdyby jsi věděla, co se přidává do těst, rohlíků, chlebů, koláčů nebo jak se pěstuje zelenina, v jakých podmínkách se dělají salámy, žila by jsi jen z vlastních výrobků. Tohle nemůžeš řešit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka