Přidat komentář

Maminky co ti píšou, že jejich děti jó to samé nebo nejí, nemají doma děcko co my a maj v tomhle štěstí. Takže klídek. Navíc by do tří let ani děti neměly jíst to samé, ale to je na jinou diskuzi.

Mě kluk jí čtyři jídla dokola plus každý den polívečku. Zkoušela jsi polívky? Do toho se dá schovat lecos. Mě nejí brambory v jakékoliv podobě tak už to zkouším jen jednou za dva měsíce, říkám si, že má asi důvod. Dělám mu pečené kuře, panenku taky pečenou, roštěnku... Prostě jen Pečený masíčka. Maso musím schovat jinak ho odmítá, zaleju mu přílohu šťávou(jen zahustím jíškou, nebo kapičku bílého jogurtu) a maso nadrobím. Polívka sní dycky, vývar s kapáním, zeleninou, těstoviny, vajíčko a krupice...prostě cokiv.

Jinak mi hodně pomáhá když vaří se mnou. Když nechce jíst, usadím se k jeho talíři i s plyšákama a řeknu mu že si to dáme teda bez něj. Z 99% to zabere, jinak ho nechám už fakt o hladu. Jediný co nedělám, tak že nevařím náhradní jídla. Jen mu vařím co vím že jí. Když nejí dostane rohlík.

Chápu jak tě to trápí a není to tvoje chyba a i kdyby prostě už to tak je a nenech se setřít. Zkus ty vypečený šťávičky z masa na brambory no... Držím palce!!!!!!'

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka