já je dělám s masem-takže většinou vepřové na kostičky nebo plátky (lze i kuřecí),dusím do měkka a když je to měkké,tak přidám zelené fazolky (v létě čerstvé,teď mražené) a přidám zakysanou smetanu.Ono už se to pak nemusí vůbec kyselit octem,nechám chvilku provařit a podáváme :) Je to výborné s bramborem,těstovinami i houskovým nebo vídeňským knedlíkem :) Lze to udělat i bez masa,ale pak doporučuju aspoň vývar,jinak je to bez chuti.
In reply to Naše malá taky,ale já se s ní by Mirunka31
já je dělám s masem-takže většinou vepřové na kostičky nebo plátky (lze i kuřecí),dusím do měkka a když je to měkké,tak přidám zelené fazolky (v létě čerstvé,teď mražené) a přidám zakysanou smetanu.Ono už se to pak nemusí vůbec kyselit octem,nechám chvilku provařit a podáváme :) Je to výborné s bramborem,těstovinami i houskovým nebo vídeňským knedlíkem :) Lze to udělat i bez masa,ale pak doporučuju aspoň vývar,jinak je to bez chuti.