Přidat komentář

Ahoj holky, uffff, konečně jsem přečetla všechny příspěvky :€s€: . Doufám, že už jste úspěšně dobojovali s těmi zákeřnými bacily a už máte děti zdravé. Je to nefér, že to odskáčou takoví droběčci. A snad už to teď bude lepší a bude se nám to vyhýbat.
Teď jsme to měli takové akční, tak jsem nestíhala, máme o.s. a každoročně pořádáme letní tábor a v zimě karneval, který byl v něděli a měla jsem na starosti spoustu věcí, konečně je to za námi. I Štěpánek se účastnil jakožto nejmladší maska (pak hodím fotečku a nějaké info o nás). No a do středy jsem byla u kamarádky na návštěvě, ale už jsme zase zpět doma a konečně jsem se dostala k počítači :-).
Obdivuju Vaše cvičení s Jill a moc Vám fandím a už se moc těším na výsledky. Už jsem si taky stáhla první level a určitě se do toho pustím, ale asi až po skončení kojení. Navíc jsem tááák strašně líná, tak mám zatím výmluvu. Jsem ale hrozná co se týče stravy, jsem závislá na sladkým a co toho po obídku doslova sežeru...hrůza. Když nic doma nemáme a nechce se mi jít na procházku, tak to je jediná věc, která mě donutí a stavím se v obchodě pro nějaký oplateček :///: :///: :///: .
Jinak děti rostou jako z vody, my už máme taky tak tři týdny plíny čtyřky a velikost 74. Nojo, Štěpa taky není zrovna drobeček :s: . Teď už má cca 8,5 kg.
Teď pojedem v neděli na hory a po horách asi taky začnu s mrkvičkou, 6 měsíců už se nám blíží. Zatím dává plnou dávku kašičky před koupáním, pak dokojím.
No a naše spaní? MOhlo by to přece jenom být trošku lepší, ale vcelku to jde...Už spinká dva týdny ve svém pokojíčku. Kojím jednou za noc, ale vstává ještě třeba tak dvakrát třikrát na dudlík. Kolem jedenácté někdy s řevem, ale usne bez krmení, tak nevím...Dvakrát se nám podařila noc bez krmení, to byla ale opravdu vyjímka.
Nějak jsem se rozepsala, no nic, mějte se krásně maminky i mrňousci a hlavně bez těch bacilů a s co nejmenšími bolestmi od zoubků. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky