Přidat komentář

Ahoj holky :-)teda tu se drbe o sto šest :-D
Baruška skoro zabydlená ,to je fajné ,práce taky žádná :-( Baru a ty jsi dělala co před tím ?? takže Esterka taky v únoru do školky ? a na celý den ? já tam Kubíka asi zkusím dávat jen na dopoledne ,no ještě uvidíme :?
Jani jo to znám s tím jít do obchodu jen pro jednu věc :00: ale co se mě docela osvědčilo si vzít opravdu jen třeba pár korunek když fakt nic nepotřebuju ;)
Baru ta Sonička je číslo ,prý půjde klečet :s: to jsou takový brepty já taky kolikrát žasnu :-D jo a gumáčky taky potřebujem :-)
Leni to povlečení je moc pěkný ,já taky kupovala na vánoce dvoje na velkou peřinu ,ale spíš potřebuju koupit tu peřinu ;) ale Kubík stejně má ted nejradši jen to povlečení,zeslíkne si punčocháče a slipky a šupne dovnitř do povlečení ,nejradši by tam byl úplně nahatý :00: :s:
jinak v práci odpoledne to fakt docela uteklo akorát divný pocit takhle potmě ,nakonec jsme tam byli jen 4 lidi a já na dílně úplně sama a fabrika je na samotě ,příště si musím vzít klíče a zamknout se :O :///:
kdepak je ten snížek !!!!! o víkendu jedeme do Nového města na Moravě ke tchánovcům a bude tam nějaký světový pohár v lyžování tak doufám že tam bude snížek a s Kubíkem se tam vyřádíme ,ted jak jsem jela domu takv rádiu hlásili že na Aljašce je krutá zima že tam napadlo až 3,5 metru sněhu :O ,prý tolik tam nikdy nebylo ,to už je teda moc :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka