Přidat komentář

Ahoooj ,teda tolik komentářu ,to se mi líbí :h:
Tak kde začít :s:
U nás silvesrt krásný ,Kristiánek byl u našich .Ani nás nechtěl pustit domů k mamce ,jsme vysedli z auta a on at už jedem že bude u babi sám :00: Nakonec se slitoval a dovolil nám vypit kafe :///: Nabalil si nové hračky (vláčky a hasiče )a děda měl co děl .....Chudák děda byl nejštastnější že tam je ...Dopoledne byl v práci a málem zemřel :( Pracuje na ,,graniku,,něco jako jeřáb.Něco se tam utrhlo(nějaké železo)a proletělo mu to těsně kolem hlavy ,roztřískalo to tam tu dílnu a zničilo ten granik.Tatku museli z toho vytahovat ...Naštěstí má jen šrám na čele a pěkný šok :r: Takže si Kristiánka užíval jak jen mohl a skákal jak on pískal ,což se Kikčovi moooc líbilo .Ted má tatka dovolenou a je mu už relativně fajn....Do práce jde příští týden .
Holky já to musela napsat ,pořád mě z toho mrazí ....Já vím že to je asi nevhodné .....děkuji
Jinak náš silvestr supr (to o tatkovi jsme se dozvěděli až na nový rok.on byl ještě v práci ,když my tam byli s Kikčem)Fakt jsem si to s M. bratranci a sestřenicemi +našima kamarády užila.Hráli jsme hry a skvěle se bavili ,já si i maličko zatančila .Byla jsem středem pozornosti hlavně u holek.Jsou tam 3 co by chtěli už mimi tak vyzvídali.Měli jsme obědnané zabijáčkové korytko ,jitrničky ,jelitka ,masičko ...no paráda.My s holkama nadělali ještě saláty ....Fakt supr večer ....Jsme si ho užili,je to vlastně náš poslední večer zábavy ...ted už se narodí Maty a budeme mít utrum :)
Kikčo je pořád skoro marod :( No marod .Pořád se ho drží ten kašel,Před vánocemi měl 2 dny horečky a pak kašel ,naštěstí se změnil na vlhký kašel takže laryngitída zažehnána ,to jsem už i psala......A ted pořád kašle ,ale spíše ze spaní a k večeru .....Volala jsem k dr. a ten mi řekl že pokud nemá horečky tak mu stejně nepomůže ....Že to je tím počasím,ale jestli chci tak můžu přijít .Tak jsem se nato vyprdla ....uvidíme možná tam příští týden skočíme ....Ale doma řádí jako četr a kašel mu nevadí tak je to asi v pořádku .
Na norezeniny budeme kupovat kolo :) Martin má vyhlídnuté ve sportisimu a v hervisu ,jen pořád neví které ....
Jo a já byla v Úterý u dr .Na kontrolním UTZ ve 21 tt a mimi se má čilé k světu .Je to opravdu chlapeček Matěj .Jak chtěl tatínek :///: Dnes jsem už ve 22tt rychle to utíká ....Za chvili budu rodit.
Holky doufám že nebudu jediná ,která tento rok porodí.Nebo bude aspoň těhotná .....Moc vám to přeji hlavně tobě Dani . :h: ...
No nic končím ten romám :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka