Přidat komentář

ani nevis, jak rada takoveto prispevky ctu :-) .. nemyslim to ve zlem - naopak, je to pro mne takova psycho podpora, ze v tom nejsem sama... jsem z vahy taky nestastna a tak nejak s ni bojuji cely zivot ...

167cm

prvni tehotenstvi: .. pred tehu jsem mela vzdy do 70kg (teda na ty jsem zhubla z 82kg, ale tech 67-70kg jsem si drzela dost dlouho (cca 3roky), pak jsem potkala manzela, pohodicka a s ubihajicimi mesici vztahu zacly nabihat i kg a ja otehotnela s 72kg :00: . Cele tehu jsem byla dost aktivni a to po vsech str. - v praci jsem byla jeste v den porodu, dodelavala jsem si posl.rocnik VS, na posl.zk jsem byla jeste 4dny po TP, v 8m se vdavala, chodila cca 2x tydne cvicit, doma cvicila cca 1-2x tydne pilates a chodili jsme s manzelem min. 2x tydne na dlouhe svizne prochazky, v jidle jsem se dost hlidala (po prvnich 3mesicich, kdy jsem se nehlidala a videla jsem, jakou raketovou rychlosti jdou kg high :jawdrop: - tak od 5.m jsem mela takovej mirne "dietni" rezim - v ramci moznosti tehu - proste jsem neustale resila, co jist, co ne, kdy to jist, kdy naposled, co snidat, jake mnozstvi ... a denne vazila a stresovala ... kg sla nahoru jak s raketovou stihackou, vubec jsem nechapala, proc a z ceho?!byla jsem z toho nestastna! :r: ,ale vedela jsem, ze pro to delam maximum a vic proste nelze - proste to je moje telo :? .. "nejlepsi" byl 8mesic, kdy co 1tt, tak +1kg a ja behem mesice mela temer 5kg hore :jawdrop: .. bala jsem se, ze pujdu rodit s +20kg, ale nakonec mne 9.mesic "podrzel" a nabrala jsem uz jen 1kg a celk.scot byl 16kg ..

behem prvnich 7mi tydnu po porodu jsem shodila 12kg a ty 4kg mi zustaly a drzely se jak kliste .. nakonec jsem je zhubla a v mesici, kdy jsem oslavovala, ze mam vse konecne dole po porodu, tak mala slavila 2roky a ja zjistila, ze cekame dalsiho prcka :-) ..

ted jsem taky prosincovka, jsem 23+1tt, tp mam 19.12. a tehu jsem zacinala s opet 72kg a nyni jsem na 79,5kg!!! :00: takze uplne na stejne vaze jako ty :a: .. ale stim rozdilem, ze ted nemam cas chodit plavat, ani cvicit, s malou to proste nejde, ale s ni mam pohybu az dost - denne 4h a vice venku, 2 x denne prochajdy, ale je fakt, ze taky vice jim, ale nemuzu rict, ze se nehlidam (hresim spise sladkym, na coz me telo reaguje samozrejme raketovym vzrustem na vaze :( ) .. skoda, ze jsem si neokopirovala tehu prukajdu s malou, bo bych spon vedela, kolik kg jsem mela presne v tomto obdobi v tehu sni, ale myslim, ze to bylo plus minus autobus, ..ikdyz mozna min o cca 1-2kg?? .. nevim , ale budu se snazit jit rodit opet s max.16kg navrh, bo vic, ze to se da shodit, o vetsi darde pochybuji ... teda vim, ze se to da shodit, jen by to stalo opet hodne usili :-( ..

tak boji s kilum zdrar :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka