Přidat komentář

Ahoj, já to dělám tak, že syrové maso naložím na 1 den do marinády a před grilováním upeču v troubě, pak mám jistotu, že maso nebude nikde syrový, potom dávám na gril, skvělý jsou spodní stehna, jenom ty packy. Pak jsem dělala klobásy jako špízy, nakrájela jsem různý druhy klobás na kolečka napichovala je na špejle a prokládala červenou, zelenou a žlutou paprikou a cibulí, potom se to mazalo na grilu marinádou, salát dělám : asi 8 rajčat, 2 bílý papriky, 2 salátový okurky, 15 dkg tvrdýho sýra, kus balkánskýho sýra a mírně soli, všechno nakrájím na malý kostičky a zaliju polovinou dresingu tisíc ostrovů od Helmans nebo dám 2 lžíce kečupu a 3 lžíce tatarky taky radši Helmans. Má to úspěch.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky