Přidat komentář

Rajská: cibulka, na to hovězí maso - plátek, do sítka na čaj vložit pár kuliček pepře, nového koření, bobkový list (podle množství, kolik vaříš...) - podusit. Můžeš přidat i trochu hovězího vývaru, který sis třeba už někdy dřív udělala na polívku - já to dávám na menší porce do mrazáku, pak jen vložím do omáčky. Asi po 35 min. přidat cherry rajčata (nebo domácí rajčátka, až budou...). Podusit do měkka, přidat cukr, trošinku citronové šťávy. Vyndat koření a maso a rozmixovat.
Koprovka: cibulka, maso (případně trochu vývaru) - podusit, na konci přidat trochu kysané smetany a rozmixovaný kopr, trošinku másla, ochutit cukrem a citronovou šťávou (nebo trošinkou převařeného octa - ten nevím, od kdy se dává, ale je ho malinko, tak to nemůže vadit...). Lze i dolít plnotučným mlékem a zahustit hladkou moukou nebo jíškou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka