ahojky,můžu se zeptat?jednak teda netuším co místo piškotového korpusu?Já nemám ráda třená těsta,ta mi připadají děsně tučná :) tak nějaký typ na těsto netřené a nepiškotové?I když mě teda piškotové nevadí :) Co se týče toho krému-taky ráda dělám různé tvarohové a je mi jasné,že to pod normální mandlovku se nehodí a také to tak nedělám,na horní patro mažu slabou vrstvu marmelády a krém dávám je dovnitř-ale ani tak se nevyhnu tomu,aby se po stranách tvarohový krém nedotýkal mandlovky,která se ptom samozřekmě roztéká :( Máš nějaký tip jak na to?
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
ahojky,můžu se zeptat?jednak teda netuším co místo piškotového korpusu?Já nemám ráda třená těsta,ta mi připadají děsně tučná :) tak nějaký typ na těsto netřené a nepiškotové?I když mě teda piškotové nevadí :) Co se týče toho krému-taky ráda dělám různé tvarohové a je mi jasné,že to pod normální mandlovku se nehodí a také to tak nedělám,na horní patro mažu slabou vrstvu marmelády a krém dávám je dovnitř-ale ani tak se nevyhnu tomu,aby se po stranách tvarohový krém nedotýkal mandlovky,která se ptom samozřekmě roztéká :( Máš nějaký tip jak na to?