Přidat komentář

In reply to by Barče

Hele holky, vy jste blbky 8)
já to nemyslim tak jak to vypadá napsaný asi.
Myslim tim jen můj názor a neřekla jsem nic o tom,že když někomu řve dítě,má doma bordel nebo mu dává čokoládu,že je matka dementní. Jen se pozastavuju nad věcí,kterou sem někdo píše asi taky z nějakejch pohnutek a ne pro pobavení, tak pište spíš jí ne, proč to píše? neví,co jeho dítě má jíst a že svíčková neni vhodná pro kojence a neni nejlepší pro draví dávat mu párek s hořticí ve 2 letech atd mě osobně prostě rozčiluje. Musim se prostě smát,když se třeba naše sousedka snaží zhubnout nad 20ti miniporcema denně uzenýho kolena a chleba se sádlem. Ale už se mi nechce smát nad tim,že to dává svýmu 3letýmu vnukovi. Jen nemám ráda, dokud dítě samo nemůže ovlivnit,to co dělá a jí,když pro něj nedělají rodiče to správný. toť vše. O sociálce jsem nepsala, to jsou špatný dedukce,ta se pomocí nezabývá. Znáte film Štěstí? tak to je asi něco podobnýho.
já bych oný matce pomocnou ruku nabídla a že ne vy, to je mi celkem šumák,každej je nějakej.Tak to jsem tim spíš myslela.
Jinak celkem mi některé vaše reakce připomínají takový to čecháčství, drž hubu a krok,kdo nic nedělá nic nezkazí. :metal:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka