jen mám poznámku k těm doma vařícím ženám, je sice super si to dávat do mrazáku, ale ne už vařenou zeleninu. Moc mi to hlava nebere, co se týká zeleniny. Uvařit,zmrazit a pak zas ohřívat...už po tom prvním vaření vám z tý zeleniny moc nezůstane, natož pak. Mražení je dle mýho názoru super pro maso, tam nemáte moc co zničit, nebo pro zeleninu čerstvě zamraženou... takže ušetření času už zmrzlýho zleninovýho jídla opáčíte tim,že dítě sní mrtvou srágoru bez jakýchkoli vitamínů apd. A pak některé povídají /co se týče nejmenších dětí/ že je to lepší než kupovat skleničky /konzervy/
jen mám poznámku k těm doma vařícím ženám, je sice super si to dávat do mrazáku, ale ne už vařenou zeleninu. Moc mi to hlava nebere, co se týká zeleniny. Uvařit,zmrazit a pak zas ohřívat...už po tom prvním vaření vám z tý zeleniny moc nezůstane, natož pak. Mražení je dle mýho názoru super pro maso, tam nemáte moc co zničit, nebo pro zeleninu čerstvě zamraženou... takže ušetření času už zmrzlýho zleninovýho jídla opáčíte tim,že dítě sní mrtvou srágoru bez jakýchkoli vitamínů apd. A pak některé povídají /co se týče nejmenších dětí/ že je to lepší než kupovat skleničky /konzervy/