Přidat komentář

Ahoj Lucko, našemu synovi budou dva roky za dva měsíce a zjistila jsem, že jsou věci, které umí výborně a jiné děti v jeho věku je nezvládají, ale stejně tak je to i obráceně, něco mu nejde nebo neumí a jiné děti v jeho věku je umí perfekně. Poučení z toho pro mě je to, že každé dítě je OPRAVDU jiné a nelze je jednotně posuzovat! :*[]:
Já ti třeba závidím, Sam počítat neumí. Na záchod si řekne, jak kdy.... Co umí, je že dobře zvládá stolování a to i mazat pečivo nebo točit špagety. S mluvením bych řekla, že to je horší, ted už mám pocit, že se sice opět rozkecal, ale do nedávna jsem měla pocit, že má ty svoje známá slovíčka a nový nepotřebuje, protože si všechno sám znakuje...
A co děláme přes den? Dost se řídíme naším tátou, protože bud není doma vůbec, nebo přijede až odpoledne, nebo dopoledne. Taky hodně chodíme ven s kámoškou a její holčičkou. Ale vesměs. dopoledne bud uklízím, a to dělá Sam se mnou nebo jdeme ven-různě, bud pešky, kočár, tříkolka, odrážedlo, motorka..., po obědě spinká a potom také vyrážíme ven.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka