Přidat komentář

Ted mame porad nemlecnou dietu narizenou od gastroenterologa, ktery vylucuje alergii na bilkoviny kravsekho mleka, takze mame zakazane veskere mlecne jidla, jogurty.
Do toho mame 14. dni prujem, bez zleho vysledku ze stolice ci steru- zadne rotaviry, adenoviry...
Vcera mel v noci 200ml mleka- Nutrilon Allergy Care, rano chleba s maslem a 100ml mleka, k svacine par piskot- kdyz treba svaci vic neji obed vubec, k obedu ryzi, mrkev maso, pak jedl az vecer Sinlac kasi- nemlecnou.Vypije denne kolem 300ml vody, nebo mu davam vzhledem k prujmum Kuliska 1x denne- 250ml.
Z ovoce moc toho nemuze vzhledem k prujmum- jenom banan.

Kdyz nemel nemlecnou dietu, jedl rano chleba s maslem, svacina ovoce- jabko s bananem, hrozny, merunky, broskve...proste co bylo doma, obed- vetsinou mrkev, kedblubna, brambor s masem, spenat, dyne, cuketa s bramborem a vajickem nebo masem.Brokolici a kvetak, hrasek, kukurici jsem musela uplne vyradit z jidelnicku- treba kdyz mel zeleninove rizoto, byla to uplna katastrofa.K odpoledni svacine jogurt nebo tvarohacek, vecer 200ml kase Nutrilon, nebo Sunarka, v noci 200ml mleka Nutrilon.
Nikdy nemel problem se vykakat, treba 2-3x za den, ale v noci presto mel boleni.Po vecerni kasi, kterou jsme mu davala treba radeji i v 17. hod vecer, aby se vykakal a vyprdel nez pojede spat kolem 19.hod...stejne v noci place.
Na sono nepredpokladam nalez..ale pojedeme.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky